Therapies

 

ORTHOPAEDIC THERAPY

 

 

 

Na  een letsel of een operatie is "orthopedic rehabilitation" essentieel in het herstel van activiteit, kracht en beweegljkheid.

 

Orthopedische Sport Therapie voorziet in het beste van het beste op het gebied van diagnose en behandeling voor orthopedische blessures. Of het nu op een piste, parcours, gras of zwembad is, wij helpen u terug te gaan naar wat u nodig heeft.

 


SPORTS INJURIES
Elke fase binnen de sportrevalidatie vereist een andere behandelingsstrategie. Het is onze verantwoordelijkheid om elke fase grondig te testen én uw behandelplan bij te sturen opdat u op een zo best mogelijke manier terug kan gaan naar waar het echt om gaat, sporten!


Het is belangrijk te beseffen dat het voorkomen van blessures veel belangrijker is dan jezelf te laten 'oplappen' bij blessures. Zeker als je aan meer dan 5 trainings/sport-uren per week komt is het belangrijk eens bij je kinesist langs te gaan om een blessure preventief programma op te starten.MANUAL THERAPIES
Manuele therapie - Manuele Lympfedrainage - Myofasciale Therapie (dry needling) zijn enkele van de mogelijkheden die we aanbieden.


Manuele therapie maakt gebruik van praktische technieken (inclusief maar niet beperkt tot manipulatie / mobilisatie) om bindweefsel, organen en gewrichten te diagnosticeren en te behandelen. Dit om pijn te verminderen, bewegingsbereik te vergroten, normale orgaanfunctie te ondersteunen, myofasciale beperkingen te verminderen, spierlengte te verbeteren, afname van zwelling of ontsteking te verwezenlijken en beweging te vergemakkelijken om functie te verbeteren.


COOPERATIONS

GET IN TOUCHAddress: Madrasstraat 44A, 2000 Antwerp

Phone: +32 (0) 494 39 18 41

Email: info@b-fysio.be

OPENING HOURSMonday - Friday: 8am - 10pm

Saturday: 9am - 12am

Sunday: closed

FOLLOW US


B-Fysio 2018 © All Rights Reserved

Terms and Conditions